نکاتی که در مورد تلویزیون‌های OLED می‌دانیم

ساخت وبلاگ

امکانات وب

<-MailForm-> -->-->-->-->
لطفا يک ايميل معتبر وارد کنيد
نام :
نام کاربردي :
رمز عبور :
تکرار رمز عبور :
ايميل :
بازيابي رمز عبور

نام کاربردي :
رمز عبور :
-->-->-->

قالب وبلاگ

-->-->-->

پیام نگار


انتخاب بهترين وبلاگ ماه
-->-->-->-->-->-->-->

پارميس فان

-->-->-->-->

معرفي صفحه به دوستان

* نام شما

ايميل شما *

ايميل دوست شما *

ايميل دوست ديگر شما

ابزار گوگل پلاس
-->-->-->

کد گوگل پلاس پيچک

-->-->-->

پيچک

-->-->-->

كد تقويم

قالب وبلاگ

-->-->-->

پيچک

-->-->-->


ساعت فلش

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

کد جست و جوي گوگل

نمايش وضعيت در ياهو

قالب وبلاگ


-->-->-->

ابزار چت روم

چت روم


Pichak

-->-->-->

جدول ليگ برتر ايران

مشاهده جدول کامل ليگ برتر ايران
-->-->-->

پيج رنک گوگل

پيج رنک سايت شما

پيج رنک

-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->

ابزار هدايت به بالاي صفحه

-->-->-->

رنک الکسا

-->-->-->

کد آمارگیر

 

سخت افزار

آنچه می‌دانیم: OLED یا دیودهای ارگانیک ساتع‌کننده نور (Organic Light Emitting Diode) نسل بعدی تلویزیون‌ها را تشکیل خواهند داد. این فن‌آوری عملکرد بهتری نسبت به پلاسما و LCD دارد. برای کسب اطلاعات کامل در مورد فناوری OLED به مقاله «تلویزیون OLED چیست؟» مراجعه نمایید.

آنچه نمی‌دانیم: شرکت ال جی اعلام کرده است که از سیستم چیدمان رنگ RGBW استفاده خواهد کرد که از 4 ساب پیکسل قرمز، سبز، آبی و سفید تشکیل شده است. سامسونگ اعلام کرده که از همان چیدمان سنتی RGB استفاده خواهد نمود. چیزی که ما هنوز نمیدانیم این است که سونی و پاناسونیک از کدام چیدمان استفاده خواهند کرد. و اینکه آیا عملکرد این دو چیدمان تفاوت زیادی با یکدیگر دارند؟ کدامیک در ابتدای شکل گیری بازار OLED برتری خواهد داشت؟ قیمت آنها آیا متفاوت خواهد بود؟

RGB vs RGBW

عملکرد

آنچه می‌دانیم: OLED در جنبه‌های مختلف نسبت به بهترین پلاسما‌ها و بهترین LCD ها برتر است. ترفندی که OLED برای شکست این دو فن‌آوری قدیمی‌تر دارد این است که هر پیکسل می‌تواند به طور کامل خاموش شود و رنگ سیاه که در واقع نبود نور است را به بهترین شکل ایجاد نماید. حتی بهترین پلاسماها هم نمی‌توانند این کار را انجام دهند و زمانی که پیکسل پنل پلاسما سیگنالی دریافت نمی‌کند ، هنوز اندکی مصرف انرژی دارد.

بهترین رقیب OLED در این زمینه LCDهایی هستند که از LED Backlit محلی استفاده می‌کنند (Local Dimming Backlit LED) که تنها می‌تواند روشنایی ناحیه خاصی از صفحه را خاموش کند و نه تک تک پیکسل‌ها را. این برتری OLED در مصرف برق کمتر و نازک تر شدن پنل نیز موثر است.

در نهایت باید گفت که کنتراست OLED بسیار خیره کننده است. تمام خبرنگاران و کارشناسان اهل فن، با دیدنتلویزیون 55EM9600 شرکت ال جی حیرت زده شدند و جوایز بسیاری را به عنوان بهترین محصول معرفی شده درنمایشگاه CES به آن اختصاص دادند.

البته سونی نیز مدتها پیش مدل کوچک و دوست داشتنی 11 اینچی XEL-1 را به بازار عرضه کرده بود که 2499 دلار قیمت داشت و تنها برای معرفی این تکنولوژی به بازار آمده بود. این تلویزیون سونی نیز بسیاری از نگاه ها را به کیفیت خیره کننده خود معطوف کرد و باعث ایجاد جذابیت و جلب نظر دیگر تولیدکنندگان شد.

sony-bravia-xel-1-ultra-slim-oled-tv

آنچه نمی دانیم: آیا این تلویزیون به آن اندازه‌ای که ال جی ادعا می‌کند روشن خواهد بود ( 340nit )؟ عواملی مانند طول عمر پنل تلویزیون و افت کیفیت در طول زمان چگونه خواهند بود؟

تولیدکنندگان

آنچه می‌دانیم:  شرکت ال جی مدل 55 اینچی 55EM9600 و سامسونگ نمونه اولیه ES9500 را معرفی نموده‌اند. اما خبر بزرگ این است که شرکت‌های سونی و پاناسونیک برای تولید تلویزیون های OLED مشترکا وارد بازار خواهند شد. ال جی ادعا کرده اولین تلویزیون OLED خود را در نیمه دوم 2012 روانه بازار خواهد کرد، البته در ابتدای کار این محصول قیمتی سرسام آور خواهد داشت.

آنچه نمیدانیم: هرچند این شرکت‌ها نام‌های بزرگ بازار تلویزیون هستند، اما تنها تولیدکنندگان تلویزیون نیستند. بر اساس آمارهای نا‌امید کننده مالی شرکتهای ژاپنی و حتی کره‌ای، نمی توان انتظار عرضه زودهنگام این تکنولوژی را داشت.

سوال مهم حضور چین در میان تولید کنندگان است. چین یکی از بزرگ‌ترن تولیدکنندگان LCD در دنیا است. تغییر سیستم‌های تولید از ال سی دی به OLED شاید به این راحتی نباشد، اما اگر می‌خواهید چیزی را ارزان تولید کنید اولین راه حل چین است. انتظار می‌رود که تولیدکنندگان چینی در یکی دو سال آینده با معرفی محصول OLED خود وارد بازار شوند. اما هنوز نمی‌دانیم که کی و چه شرکتی این کار را انجام خواهد داد.

05184826-photo-lg-55em9600 1 610x486

قیمت

آنچه می‌دانیم: این تلویزیون گران قیمت خواهد بود. در واقع خیلی گران. این را به خاطر داشته باشید که پلاسما هم در ابتدای عرضه به بازار جهانی 15,000 دلار قیمت گذاری شده بود و کیفیت بسیاری بد و غیر قابل تحملی هم ارایه می‌کرد. اما OLED حتی در نسل اول خود تصویری خیره کننده ارایه می‌کند و قیمتی در حدود 10,000 دلار خواهد داشت.

ال جی هم قیمت تقریبی 10,000 دلار را برای تلویزیون 55 اینچی خود اعلام نموده است.

آنچه نمی‌دانیم: قیمت OLED TV شرکت های دیگر چگونه خواهد بود؟ البته قیمت تلویزیون سامسونگ بین 9 تا 10 هزار دلار تخمین زده می‌شود. اما مسئله مهم تر دیگر این است که تا کی قیمت به این‌صورت خواهد بود. به گفته شرکت ال جی برای اینکه قیمت OLED به قیمت کنونی LCD برسد باید تا 2016 صبر کنیم. امیدواریم چین این پیش بینی را تغییر دهد.

زمان عرضه به بازار

آنچه میدانیم: قرار بود که اولین تلویزیون‌ها در این ماه به بازار عرضه شوند که هیچ سخنی در مورد این موضوع از سوی تولیدکنندگان به میان نیامده است. ولی احتمالا امسال ما اولین محصولات را خواهیم دید.

آنچه نمی‌دانیم: تقریبا همه چیز. احتمال اینکه محصول ال جی را امسال ببینیم بیشتر از بقیه شرکت‌ها است. اما احتمالا این محصول در تعداد محدودی به بازار عرضه خواهد شد. برای یک رقابت جانانه در این بازار باید تا سال آینده صبر کنیم. تا دیگر شرکت‌ها نیز مانند سونی و پاناسونیک وارد میدان شوند.

نظر شما در مورد این تکنولوژی چیست؟ شما تا چه اندازه حاضرید برای تلویزیون 55 اینچی OLED پول بپردازید؟              منبع:زومیت

جدیدترین اخبار گجت و تکنولوژی ...
ما را در سایت جدیدترین اخبار گجت و تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : روح الله شاکری brooz020 بازدید : 878 تاريخ : سه شنبه 31 مرداد 1391 ساعت: 13:10

آرشیو مطالب

نظر سنجی

شما کدام پرچمدار را انتخاب می کنید؟

خبرنامه