اپلیکشن هفته، سکانس سوم: Paper...

ساخت وبلاگ

امکانات وب

<-MailForm-> -->-->-->-->
لطفا يک ايميل معتبر وارد کنيد
نام :
نام کاربردي :
رمز عبور :
تکرار رمز عبور :
ايميل :
بازيابي رمز عبور

نام کاربردي :
رمز عبور :
-->-->-->

قالب وبلاگ

-->-->-->

پیام نگار


انتخاب بهترين وبلاگ ماه
-->-->-->-->-->-->-->

پارميس فان

-->-->-->-->

معرفي صفحه به دوستان

* نام شما

ايميل شما *

ايميل دوست شما *

ايميل دوست ديگر شما

ابزار گوگل پلاس
-->-->-->

کد گوگل پلاس پيچک

-->-->-->

پيچک

-->-->-->

كد تقويم

قالب وبلاگ

-->-->-->

پيچک

-->-->-->


ساعت فلش

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

کد جست و جوي گوگل

نمايش وضعيت در ياهو

قالب وبلاگ


-->-->-->

ابزار چت روم

چت روم


Pichak

-->-->-->

جدول ليگ برتر ايران

مشاهده جدول کامل ليگ برتر ايران
-->-->-->

پيج رنک گوگل

پيج رنک سايت شما

پيج رنک

-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->

ابزار هدايت به بالاي صفحه

-->-->-->

رنک الکسا

-->-->-->

کد آمارگیر


  • تجربه کاربری
  • نیازسنجی
  • انعطاف پذیری
  • رابط کاربری
  • پشتیبانی

همچون همیشه یک نام آشنا در این بین بود “مایکروسافت”.

در همان سال ۲۰۱۰ پروژه ای در این شرکت به نام Courier کلیک خورد، پروژه ای که رهبری آن را J Allard خالق Xbox 360 برعهده داشت، Courier یک کتابخوان برای تبلت بود که بر قابلیت های صفحات فیزیکی در آن بسیار تاکید شده بود، تیم J Allard بسختی مشغول کار برروی Courier بودند که به ناگهان این پروژه توسط مدیرعامل بازنشسته مایکروسافت بیل گیتس به علت همراستا نبودن آن با سیاست های مایکروسافت در ویندوز و آفیس متوقف شد، مسئله ای که آنقدر موجب ناراحتی J Allard شد که مدتی بعد حتی به فکر جدایی از مایکروسافت افتاد.

تجربیات بدست آمده در Courier برخی از اعضای تیم آن چون J Allard را بر این داشت تا خود به فکر تولید اپلیکیشنی باشند که حس استفاده از کاغذ فیزیکی را به کاربر منتقل کند، حدود یک سال تحقیق و تحلیل برروی احساس انسان در کار با کاغذ فیزیکی در تیمی تحت عنوان Fifty-Three صورت گرفت، تیمی که برخی از اعضای آن افرادی بودند که پس از توقف Courier از مایکروسافت جدا شده بودند، نتایج تحلیل های آنها خواص مختلف کار برروی کاغذ بود و این مسئله که افراد معمولاً از یکی یا چند نوع از ۵ قلم مختلف برای ثبت ایده ها، طرح ها و نقاشی های خود برروی کاغذ استفاده میکنند و درنهایت ماحصل این کار عرضه اپلیکیشنی رایگان تحت عنوان Paper برای آیپد در ۲۹ مارس ۲۰۱۲ بود. اپلیکیشنی که در کمال ناباوری در انتهای ماه مارس یعنی تنها یک روز بعد موفق شد عنوان بهترین اپلیکیشن ماه را از آن خود کند.

Paper همانند نامش یک صفحه کاغذ است، صفحه ای که به شما اجازه میدهد ایده ها و خلاقیت های خود را در هر مکانی که هستید به نحو احسن برروی کاغذ بیاورید، درست همانند یک کاغذ واقعی با حسی که کاملاً شبیه آن است.

اپلیکشن هفته، سکانس سوم: همه چیز درباره Paper

Georg Petschnigg مدیر ارشد اجرایی تیم Fifty-Three درباره Paper می گوید:

Paper بهترین مکان است برای آنکه وقت خود را با ایده هایتان بگذرانید.

Ellis Hamburger نویسنده نام آشنای The Verge هم نظر جالبی در مورد Paper دارد او می گوید:

احساس انسانی موجود در Courier هنوز اینجا (در اپلیکیشن Paper) زنده است رها شده از زنجیر مایکروسافت.

نرم افزارهای متنوعی همچون Penultimate, UPAD, NotesPlus و اپلیکیشن های شرکت Adobe در زمینه کار با کاغذ و نوشتن وجود دارند که به شما اجازه میدهند که متن بنویسید، عکس در بین نوشته ها قرار دهید و… اما ابزارهای زیادی نیستند که به شما همان تجربه حدوداً مشابه استفاده از کاغذ و قلم واقعی را ارائه کنند، کاری که می توان گفت Paper بخوبی از پس آن بر آمده است.

Paper در روزهای پایانی ماه آپریل سال ۲۰۱۲ (یک ماه پس از عرضه) به ۱.۵ میلیون دانلود و ۷ میلیون صفحه ساخته شده رسید! و در ماه ژوئن جایزه بهترین طراحی اپل در سال ۲۰۱۲ را به خود اختصاص داد. اما این پایان موفقیت های Paper  و تیم Fifty-Three در سال ۲۰۱۲ نبود و آنها موفق شدند در اکتبر برنده رقابت طراحی سالانه AIGA و در دسامبر به عنوان بهترین اپلیکیشن سال آیپد از سوی اپل معرفی شوند.

موفقیت های Paper در سال ۲۰۱۳ هم همچنان ادامه داشت، تا جایی که این اپلیکیشن عنوان برنده جایزه ۲۰۱۳ Interaction Awards را در ماه ژانویه و ۶امین جایزه سالانه Crunchies را در ماه فوریه به شایستگی کسب نمود.

اپلیکشن هفته، سکانس سوم: همه چیز درباره Paper

کار با Paper

در ابتدای اجرای Paper صفحه ای که پیش روی شما خود نمایی می کند صفحه ای افقی است که در آن لیست دفترچه های مختلف خود را خواهید یافت، دفترچه هایی که می توانید کاور و نام هریک را با کلیک برروی نشانگری که با دایره سفید و حرف i در بالای آن مشخص شده ویرایش کنید، با ۳ دکمه موجود در پایین این صفحه می توانید دفترچه جدید اضافه کرده، دفترچه خود را به اشتراک بگذارید و دفترچه های موجود را حذف کنید، با کلیک برروی آرم Fifty-Three هم که در بالای صفحه سمت راست قرار دارد می توانید به بخش پشتیبانی و راهنمای این اپلیکیشن دسترسی داشته باشید، پیشنهاد میکنیم کارهای اضافی را فعلاً رها کنید و در ابتدا یکی از دفترچه ها را با انگشت خود لمس کنید، دفترچه مورد نظر با انیمیشنی زیبا باز خواهید شد، خوب اینها صفحات دفترچه شما هستند، در این بخش هم شما امکان اضافه، حذف و یا اشتراک هریک از برگ های خود را دارید و همچنین می توانید بین صفحات مختلف با احساسی که همانند ورق زدن صفحات کاغذ واقعی است جا به جا شده و یا هریک از برگه ها را لمس کنید تا تجربه ای جدید از نوشتن در دستگاه های دیجیتالی را بدست بیاورید.

محیط اصلی شامل یک برگ سفید و بخش ابزارها است که می توانید با قراردادن و کشیدن انگشت خود در پایین صفحه، به سمت بالا یا پایین آنرا (بخش ابزارها را) آشکار و یا پنهان کنید. ابزارها شامل یک پاک کن و ۵ قلمی هستند که تنها یکی از این قلم ها رایگان است و شما می بایست هر یک از قلم های بعدی را با قیمت ۱.۹۹دلار یا همه آن ۴قلم را با قیمت ۶.۹۹دلار خریداری کنید. بخش بعدی ای که ۱.۹۹ دلار قیمت دارد بخش Mixer است که خود سازندگان Paper ادعا می کنند شما با بهره گیری از آن این امکان را خواهید داشت تا در حدود ۶ میلیون طیف رنگی مختلف بسازید! اگر این قسمت را خریداری کردید بد نیست بدانید جدای از ۲۸ رنگ پیش فرضی که در سمت راست در گروه های ۷تایی قرار دارند و شما با لمس و کشیدن به سمت بالا و پایین می توانید ۷ رنگ بعدی را مشاهده کنید این امکان را هم خواهید داشت که هریک از رنگ ها را انتخاب نموده و با چرخاندن دایره موجود در بخش Mixer طیف های جدید رنگی بسازید و یا دایره بخش Mixer را لمس کرده و از تنظیم ۳قسمتی ای که ظاهر می شود رنگ مورد علاقه خود را بسازید و در نهایت آن را در ۱۴ جای خالی ای که در انتهای رنگ های پیش فرض قرار دارد جایگذاری کنید تا از این پس سریعاً به رنگ های محبوب خود دسترسی داشته باشید.

مطمئنا شما هم اگر همچون من و دیگر دوستان علاقه مند به هنر باشید تابحال با این مشکل مواجه شده اید که به علت وجود طیف رنگی محدود کاغذهای فیزیکی موجود در بین تعداد محدودی رنگ گیر افتاده اید، اما بهتر است بدانید Paper تنها دارای صفحه سفید رنگ نیست و شما می توانید با انتخاب و نگه داشتن انگشت خود برروی یکی از رنگ ها و رها کردن آن در صفحه موجود جهت طراحی کاغذی با رنگ های مختلف داشته باشید.

اپلیکشن هفته، سکانس سوم: همه چیز درباره Paper

امکان بعدی ای که با استفاده از آن مطمئنا افسوس خواهید خورد که چرا دیگر اپلیکیشن ها از این قابلیت برخوردار نیستند بخش Rewind است، حتما برای شما هم پیش آمده که بخشی از طرح تان را کشیده اید و ناگهان با اصابت انگشت تان به صفحه خطی بر روی تصویر نمایان شده است؟ رنگی را انتخاب کرده اید اما پس از رنگ آمیزی بخش مورد نظر حس می کنید آنطور که باید شما را راضی نکرده است؟ بخشی را اشتباه رنگ آمیزی کرده اید و یا … ؟ نگران نباشید تنها کافی است دو انگشت خود را برروی صفحه بگذارید و در جهت پادساعتگرد بچرخانید Paper این امکان را به شما میدهد که تا ۲۰ حرکت به صورت بیت به بیت به عقب برگردید، واقعاً فوق العاده است!

طراحی و رابط کاربری

رابط کاربری Paper کاملاً مینیمال است، نه درگیر منو و تنظیماتی می شود نه بخش زائد و اضافی ای، همه ی اجزا تنها یک هدف دارند، شما سریعاً و تا آنجا که امکان دارد به بهترین شکل ممکن آنچه را در ذهن دارید برروی Paper بیاورید و برای این کار ابزارها کاملا در دسترس هستند.

ابزارها شکل واقعی خود در طبیعت اطراف ما را دارند و از این جهت شما درگیر جزئیات نخواهید شد و مثلا اگر مداد نیاز دارید تنها کافی است تصویر آن را در بخش ابزارها لمس کنید.

انیمیشن های استفاده شده در Paper در نوع خود بی نظیر هستند و تا آنجا که امکان داشته سعی شده دقیقاً احساس کار با قلم و کاغذ و حتی دفترچه های فیزیکی را به ما منتقل کنند. برای کار با این اپلیکیشن همانطور که در سایت آن هم اشاره شده بهتر است از قلم استفاده کنید و یکی از بهترین قلم ها برای این کار bamboo Solo stylus for iPad است که توسط سایت Fifty-Three به عنوان یکی از بهترین ابزارها جهت کار با Paper برگزیده شده است.

استفاده از حرکات لمسی (Touch and Multi-touch Gesture) جهت انجام رخدادهای مختلف در اپلیکیشن که مطمئنا در آینده بیشتر از آنها در اپلیکیشن های مختلف خواهیم شنید، جنبه ی زیبای دیگری به رابط کاربری Paper بخشیده است.

اما به چند مشکل هم در بخش رابط کاربری این نرم افزار می توان اشاره کرد: اول اینکه شما در کشیدن خط از لبه پایین صفحه به سمت بالا بسیار اذیت خواهید شد چون با این کار دائما بخش ابزارها نمایان خواهد شد، مشکل دوم مسئله ای است که برای طراحان و کسانی که به صورت حرفه ای Sketch میزنند کمتر پیش می آید اما کاربران عادی به صورت غریزی بسیار درگیر آن خواهند شد و آن قرار دادن لبه و یا کف دست برروی صفحه است، Paper برخلاف اپلیکیشن Penultimate که راهکاری خلاقانه را برای حل این مشکل ارائه کرده است این مسئله را به طور کلی رها کرده و شما هم احتمالاً درگیر آن خواهید شد، و مشکلی سومی که در بخش رابط کاربری می توان بدان اشاره کرد این است که شما محدود به اندازه همان ۵قلم موجود هستید و ای کاش میشد پهنای هریک از قلم ها را هم در صورت نیاز تغییر داد.

پشتیبانی

بحث پشتیبانی در Paper را می توان به ۳بخش مجزا تقسیم کرد که Fifty-Three در دو مورد عالی و در یک مورد ضعیف عمل کرده است. بخش نخست بروزرسانی و ارائه قابلیت های جدید و مبتکرانه است که کار تیم Fifty-Three در این زمینه عالی بوده است و در همین مدت کم بروزرسانی های عرضه شده ما را کاملاً تحت تاثیر خود قرار داده است و مشخص است تیمی حرفه ای و سخت کوش لحظه لحظه در حال انجام تحقیق، تحلیل، طراحی و پیاده سازی راهکارهایی کاربردی است تا احساس قلم و کاغذ فیزیکی را با ابزارهای نوین تکنولوژیک در هم آمیزد، بخش دوم پاسخگویی سوالات و مشکلات کاربران است که در این زمینه هم تیم فنی Fifty-Three عالی عمل می کند و جالب است بدانید شعار این تیم “ما عاشق کمک کردن هستیم” است، اما بخش سوم که کمی ناراحت کننده است این موضوع است که Paper تنها برای آیپد عرضه شده است، البته به احتمال فراوان با توجه به رویکرد و ماموریتی که در ابتدا منجر به تهیه این اپلیکیشن شده است نباید منتظر نسخه آیفون آن و یا سایر پلتفرم های موجود جهت استفاده برروی تلفن های همراه هوشمند باشیم اما چرا تا به امروز این اپلیکیشن جهت کار بر روی سایر سیستم عامل های قابل نصب برروی تبلت ها عرضه نشده است، خود جای سوال دارد!؟

اشاره به مشکلی دیگر

همانطور که مطلع هستید امروزه در دنیای حاضر و به ویژه در دنیای تکنولوژی یک سوی تمام جنگ ها مسئله سرعت است و این مسئله در اپلیکیشن ها هم به خودی خود معنا پیدا می کند در بررسی هایی که صورت گرفت سرعت کشیدن خط در Paper نسبت به بعضی از اپلیکیشن ها مشابه پایین تر است البته این مسئله دلیل دارد و آن پردازش ای است که این اپلیکیشن برروی خط کشیده شده انجام میدهد تا نسبت به نرم افزارهای دیگر، شما تنها یک خط نکشیده باشید که به علت لرزش دست برروی صفحه تبلت کمی هم کج شده باشد و سعی می کند تا حدود زیادی آنرا شبیه به خط های کشیده شده برروی کاغذ فیزیکی نماید.

این مسئله باعث می شود که پس از حدود ۲۰ دقیقه کار با این نرم افزار آیپد شما کمی بیشتر از زمانی که با استفاده از ۳G و Safari به وبگردی مشغول هستید گرم شود، که این می تواند نقطه ضعفی برای این اپلیکیشن باشد.

جمع بندی

اپلیکشن هفته، سکانس سوم: همه چیز درباره Paper

Paper یکی از بهترین اپلیکیشن ها برای طراحی و بروی کاغذ آوردن ایده هایتان است، اپلیکیشنی که شاید در ابتدا کمی مشکل باشد تا با خودتان کنار بیایید که هرچند بسیار تلاش شده است که شبیه به کاغذ واقعی باشد اما بالاخره باید قبول کرد این یک کاغذ واقعی نیست و نسخه دیجیتالی آن است و اندکی زمان میبرد تا عادات خود را با آن هماهنگ سازید اما وقتی این مسئله رخ دهد مطمئن باشید شما از تک تک لحظات خود که با آن خواهید گذراند لذت خواهید برد.                      منبع:pcwar

جدیدترین اخبار گجت و تکنولوژی ...
ما را در سایت جدیدترین اخبار گجت و تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : جدیدترین خبرهای دنیای فناوری, نویسنده : روح الله شاکری brooz020 بازدید : 1041 تاريخ : شنبه 19 اسفند 1391 ساعت: 20:09

آرشیو مطالب

نظر سنجی

شما کدام پرچمدار را انتخاب می کنید؟

خبرنامه